Facebook- ja Instagram-markkinointi

Takaisin palveluihin
Kuluttajille ja toimialasta riippuen myös yrityksille suunnattu somemarkkinointi tapahtuu suurelta osin Facebookin omistamissa Facebookissa ja Instagramissa. Crazy Diamondsin tiimi on suunnitellut ja toteuttanut yritysten ja yhteisöjen somemarkkinointia ja viestintää sen alkumetreltä lähtien.

Orgaanisen viestinnän saaminen nähtäville ja kuuluville vaikeutuu yritystilien osalta jatkuvasti. Kuitenkin yhdistettynä taitavasti toteutettuun taktiseen somemarkkinointiin se onnistuu hyvin, oli sitten kysymys brändin tunnettavuuuden nostamisesta tai konversiomarkkinoinnista.

Instagram on somealustana nouseva ja erityisesti vertikaalivideomainokset sen Stories -ominaisuudessa ovat tehokkaita. Toisaalta myös Instagram feed toimii taktisena mainospintana Facebookin Business Managerista käsin hallinnoituna sekin oikein napakasti.

Opi lisää palveluistamme:

HakukonemarkkinointiLiidien generointiVideomarkkinointiPalvelumuotoiluKotisivutVaikuttajamarkkinointiNatiivimainontaGoogle AdsLinkedIn-markkinointiGoogle AdwordsFacebook- ja Instagram-markkinointiYoutube-markkinointi