Google Adwords

Takaisin palveluihin
Google Adwords, nykyiseltä nimeltään Google Ads on monille tuttu ja sitä on voinut käyttää 2000 -luvun alkumetreiltä saakka. Google Adwords oli sen alkuaikoina erittäin huonosti tunnettu ja jopa väärin käytetty media-alusta. Vuosien saatossa alalle on tullut osaavia ammattiyrityksiä, joiden joukkoon myös Crazy Diamonds kuuluu.

Toimimme Googlen Ads alustassa kuin omissa taskuissamme. Toisaalta tiedämme mikä on toiminut Google Adwordsin aikaan ja mikä toimii tänä päivänä tehokkaasti maailman suosituimmassa hakukoneessa.

Mikäli mietit miten tavoittaisit potentiaaliset asiakkaasi tai liidisi tehokkaasti, ole rohkeasti yhteydessä timanttiseen tiimiimme ja kerromme mikä nykyisessä mainonnassasi toimii ja mikä ei. Jos taas et vielä ole tehnyt Google Ads mainontaa, pääset alkuun toimivilla ja kustannustehokkailla ratkaisuillamme.

Opi lisää palveluistamme:

HakukonemarkkinointiLiidien generointiVideomarkkinointiPalvelumuotoiluKotisivutVaikuttajamarkkinointiNatiivimainontaGoogle AdsLinkedIn-markkinointiGoogle AdwordsFacebook- ja Instagram-markkinointiYoutube-markkinointi